Το Filoxenia κτήμα-Catering πρεσβεύει και υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τυπικό της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, όπως αυτό έχει αφομοιωθεί και τηρηθεί πιστά από τον λαό μας, παρά το πέρασμα χιλιάδων ετών.

 Στο άριστα οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριό μας, που βρίσκεται στο Καπανδρίτι, προσφέρουμε πλούσια γκάμα προϊόντων για κάθε κοινωνική και προσωπική εκδήλωση. Εκεί μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και να εκπληρώσουμε κάθε σας επιθυμία με υπευθυνότητα και συνέπεια που ανταποκρίνεται ακόμη και στα πιο απαιτητικά γούστα.

 Η επιλογή άριστης ποιότητας μόνο φρέσκων πρώτων υλών (πιστοποιημένων με το σύστημα HACCP) και φρέσκων λαχανικών, μας διασφαλίζουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

 Επίσης, μπορούμε να σας προτείνουμε έτοιμα μενού και μοναδικές ιδέες επιδέξιων chefs, που σε συνδυασμό με μεγάλη γκάμα επωνύμων κρασιών, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

 Οι πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, ο σχεδιασμός, η διακόσμηση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, το άψογο service, σε συνδυασμό με τον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό μας, η συνεργασία με επαγγελματίες djs, κλόουν, κτήματα, κλειστούς χώρους και πυροτεχνήματα εξασφαλίζουν την εκπλήρωση της ονειρεμένης εκδήλωσής σας.

 Για κάθε ξεχωριστή στιγμή σας, είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε και να συμβάλλουμε στην λεπτομέρεια του γιορτινού σας τραπεζιού, καθώς και οποιασδήποτε προσωπικής ή εταιρικής σας εκδήλωσης.